Innovatie upgrade Stofberg Vandaag
Op maandag 9 december nemen we afscheid van FunXtion (de software op de grote tablet in de groepslesruimte). Velen van jullie weten inmiddels al geruime tijd dat we geen gebruik meer maken van de voorgeprogrammeerde lessen van het FunXtion concept. Al onze lessen worden gemaakt door Bram (Bokslessen) en Daisy (HIIT en Fit Vandaag) en vervolgens door Daisy in geprogrammeerd in de software van FunXtion.
De grote tablet blijft, het brein in de tablet wordt vervangen. De nieuwe software zal een kwaliteitsimpuls gaan geven aan de groepstrainingen.

VirtuaGym Touch
Sinds we onze deuren op de Rumpenerstraat geopend hebben, werken we samen met VirtuaGym. Zij leveren de software dat het kloppend hart is van onze club. Ledenadministratie, roosters, trainingsschema’s en coachingsmodule, alles loopt via VirtuaGym. Met de exponentiële groei van VirtuaGym als bedrijf komen er steeds nieuwe mogelijkheden om het sporten binnen de club fijner, mooier en vooral uitdagender te maken. Daarom dat we onze band met VirtuaGym versterken met het binnenhalen van hun nieuwe Touch concept.

Oefeningen
Onze trainingsschema’s zijn bij jullie in de app al sinds het begin begeleid met mooie filmpjes van de oefeningen die je helpen bij het uitvoeren ervan. Dezelfde oefeningen en bijbehorende filmpjes worden vanaf volgende week dus ook ingezet voor de groepslessen. Met bijna 4000 verschillende oefeningen hebben we met ’s werelds grootste database ontzettend veel mogelijkheden om de kwaliteit van onze groepslessen te waarborgen én uit te breiden.

Ook kun je op VirtuaGym Touch korte workouts kiezen om zelf te volgen of een voorgeprogrammeerd circuitje volgen als aanvulling of variatie op je normale routine.

Meer weten? Vraag één van onze coaches, bekijk hieronder het filmpje of ga zelf aan de slag met VirtuaGym Touch!