Kelly kwam november vorig jaar eigenlijk nogal ongemotiveerd bij ons binnen. Haar passie ligt namelijk bij dansen, maar vanwege pijn in haar onderrug was dit helaas niet meer haalbaar voor haar. Ze was reeds in behandeling bij een andere fysiotherapeut en kwam bij ons om haar lichaam wat verder aan te sterken, maar ook om strakker en beter in haar vel te zitten. Twee maanden nadat we een gepersonaliseerd schema voor haar maakten, evalueerden we de vooruitgang en mindset. Helaas waren deze niet verbeterd. Fitness vindt ze gewoonweg niet leuk en de energie om er tijd in te steken ontbrak. Tijd om hier verandering in te brengen! Ik overtuigde Kelly om eens onze groepslessen te proberen én om over te stappen naar een van onze fysiotherapeuten. Dit bleek een gouden combi. Ze vindt niet alleen de lessen ontzettend leuk, de behandeling en oefeningen bij onze fysiotherapeut beginnen ook hun vruchten af te werpen. Nu, een half jaartje later zien we Kelly minimaal drie keer per week enthousiast rondspringen in een van onze groepslessen en is haar mindset 180 graden gedraaid. Van ‘omdat het moet’ naar ‘omdat ik het superleuk vind!’ Lees hieronder de ervaringen van Kelly met Stofberg Vandaag:

Wie ben je en waar kom je vandaan?
Ik ben Kelly Spierings, ben 20 jaar en kom uit Amstenrade. Ik woon daar met mijn ouders, mijn broertje en mijn hondje. In september begin ik een nieuwe studie, International Business, aan de universiteit van Maastricht.

Waarom ben je aan het sporten?
Omdat ik niet helemaal tevreden was met mijn lichaam. Ik wilde wel wat afvallen en wat strakker en gespierder worden. Ik merkte dat ik ’s avonds gewoon helemaal geen energie had. En nu na het sporten, heb ik heel veel energie. Ik heb er veel meer zin in en mijn algehele energieniveau is toegenomen.

Hoe ben je bij Stofberg Vandaag terecht gekomen?
Ik was voorheen al lid bij de vorige sportschool die hier in zat, maar daar ben ik toen gestopt omdat ik naar Rotterdam ging om te studeren. Toen ik terug kwam heb ik mij meteen weer hier aangemeld.

Waarom Stofberg Vandaag en niet ergens anders?
Ik vind de mensen hier heel leuk, het volk dat hier sport. De begeleiders waren al direct vanaf het begin heel erg vriendelijk en behulpzaam. Ik vind het ook gewoon een fijne ruimte en lekker dichtbij huis.

Wat en hoe onderscheidt Stofberg Vandaag zich tov andere aanbieders?
Door middel van de groepslessen, hier zit erg veel variatie in, maar nog belangrijker.. alle lessen hebben een duidelijke visie! En nogmaals de mensen die hier sporten, dat vind ik toch wel een heel erg groot verschil met andere sportscholen. Er hangt hier een fijne sfeer, hier voelt niemand zich beter dan de ander. Er is daarnaast heel veel persoonlijke begeleiding en de combinatie met de fysio is ook erg fijn.

Wat kan er beter?
Ik vond altijd dat de huidplooimeting wat huidvriendelijker kon, maar nu hebben jullie zo’n InBody apparaat en zo gaat alles volledig automatisch. Dus dat is helemaal fantastisch. De springtouwen mogen ook vernieuwd worden, die rode springtouwen rollen zichzelf op!

Hoe zijn je ervaringen met het personeel?
Goed, heel goed. Iedereen is vriendelijk, kent je bij je voornaam. Je wordt altijd begroet als je naar binnenkomt en naar buiten gaat. In persoonlijke situaties heeft je coach ook aandacht voor je. Coaches weten wat er speelt en zijn betrokken bij persoonlijke situaties.

Wat vind je van de faciliteiten?
Goed. De apparaten zelf gebruik ik niet heel veel, behalve tijdens de warming-up. Wat jullie aanbieden qua groepslessen vind ik helemaal geweldig.

Wil je verder nog iets kwijt?
Ik ben happy dat Daisy mij naar de groepslessen heeft gestuurd toen ik er helemaal geen zin meer in had. Tijdens het coachgesprek is het wel echt helemaal omgeslagen. Ik wilde toen namelijk eigenlijk opzeggen. Ik had zelfs naar danslessen gekeken!