Joëlle en Kimberley staan ook wel bekend als onze ‘fit girls’. Dankzij hen ben ik tot het inzicht gekomen dat fit girls niet alleen staan voor het uitdragen van een gezonde levensstijl en het maken van mooie foto’s en video’s voor Instagram, maar dat het gaat om de beste versie van jezelf te worden, uit je comfortzone te stappen en dromen waar te maken. Het is prachtig om te zien hoe doelen stellen en behalen leidt tot mentale en fysieke kracht. Deze twee meiden trainen als beesten. Hun toewijding en inzet zijn ongekend. De resultaten ook, zowel esthetisch als in kracht! Van de week zag ik ze deadliften met 90 kg alsof het niks is. Prachtig om te zien! Tijd om één van de twee eens uit horen voor ons maandelijkse interview. Joëlle vertelt!

Wie ben je en waar kom je vandaan?
“Ik ben Joëlle Martens en ik kom uit Schinveld. Daar woon ik samen met mijn vriend en zijn zoontje van 5. In het dagelijkse leven sport ik veel, ik ben altijd bezig! Daarnaast werk ik als administratief medewerker en verkoper bij Trendhopper. Wat ik ook heel erg leuk vind.”

Wat is de reden dat je sport?
“De reden dat ik sport is denk ik de reden die veel mensen hebben: ik was niet tevreden met mijn lichaam. Ik wilde de beste versie van mezelf maken. En dat is gelukt! Door de tevredenheid over mijn lichaam en het plezier tijdens krachttraining is de focus van afvallen en fitter worden verschoven naar sterker willen worden.”

Hoe ben je bij Stofberg Vandaag terecht gekomen?
“Ik sportte al een jaar bij een andere sportschool, samen met mijn beste vriendin Kimberley, en daar sprak Jonah ons aan op de uitvoering van onze squat. Zo zijn we aan de praat geraakt. Toen hebben we eigenlijk heel snel besloten dat we Personal Training bij hem wilden. We waren erg gecharmeerd van zijn manier van coachen door wat wij van hem zagen terwijl hij andere sporters coachte. Bij die sportschool was ook geen verdere begeleiding, dus wij zijn eigenlijk samen met hem naar Stofberg Vandaag overgestapt.”

Waarom Stofberg Vandaag en niet ergens anders?
“Eerste plaats natuurlijk Jonah, vanwege de Personal Training. Maar ook buiten de PT krijg je juist hier echt super goede begeleiding, van iedereen!”

Wat en hoe onderscheidt Stofberg Vandaag zich tov andere aanbieders?
“In andere sportscholen komen mensen echt om zichzelf ‘te showen’. Bij Stofberg Vandaag voel ik mij op mijn gemak. Hier heb ik het idee dat men voor zichzelf komt trainen en niet voor anderen. Je merkt dat er een bepaalde gemoedelijke sfeer hangt. Ik denk dat veel meiden niet naar de sportschool durven te gaan, omdat ze bang zullen zijn wat anderen van hun denken. Hier heb je dat helemaal niet!!”

Wat kan er beter?
“Echt eerlijk heb ik er niks op aan te merken. Zou echt niks kunnen verzinnen… Maar meer lichtinval in het krachthonk zou eigenlijk wel fijn zijn.”

Hoe zijn je ervaringen met het personeel?
“Uitstekend. Goede begeleiding, allemaal aardig en erg sociaal.”

Wat vind je van de faciliteiten?
“Goed. Misschien een paar apparaten die ik er wel graag bij zou zien, zoals bijvoorbeeld een hip thrust bench, maar op zich heb ik hier eigenlijk alles wat ik nodig heb om mijn hele lichaam te trainen.”

Wil je verder nog iets kwijt?
“Ik vind het fijn dat er ook vrouwelijke begeleiding is! Ondanks dat wij met Jonah trainen, is het toch fijn om ook vrouwelijke trainers om advies te kunnen vragen én gezellig mee te kunnen doen.”

Wil je op de hoogte blijven van de avonturen van deze twee sterke dames in ons bewegingscentrum? Volg Joëlle en Kimberley dan op hun speciale Instagram pagina: JK lovee fitness!