Veerkracht voor vrouwen
25 November 2023

Aanmelden is niet meer mogelijk

Een dag die geheel in het teken staat van Veerkracht. “Het vermogen om tegenslag te overwinnen en bedreigingen om te zetten in kansen”. Een dag die in het teken staat van jezelf beter leren kennen en uit je comfort zone komen. Een dag die jouw als vrouw gaat laten inzien dat je tot veel meer instaat bent dan jijzelf voor ogen hebt. En een dag waarin je je veerkracht leert vergroten.

Tijdens deze dag krijg je meer inzicht in je hormonale balans, krijg je informatie over voeding, training, koude training en bijna het belangrijkste punt; hoe je vaker kunt ontspannen om je dagelijkse prikkels te verwerken. Oftewel, wat is ervoor nodig om je leefstijl te optimaliseren en veerkrachtig door het leven te gaan?

Ervaringen van anderen

Nicolette
Lees verder
Niet wetend wat ik van deze dag mocht verwachten, was ik zeer verast over het programma. Gestart met informatie waar je in de praktijk iets mee kan. Eigen lunch bereiden naar voorbeelden. In de middag inspanning door sportieve oefeningen en ontspannings oefeningen beide onder professionele begeleiding. Een hele leuke, leerzame dag wat je kan gebruiken in je dagelijkse leven en wat je nieuwsgierig maakt naar nog meer.
Naomi Tokaya
Lees verder
Hele leerzame en gezellige dag gehad bij veerkracht voor vrouwen x reset je hormonen. Nikki en Marle hebben ervoor gezorgd dat het een interessante dag was, door theoretische kennis met activiteiten te combineren. De handvaten die we hebben gekregen pas ik dagelijks toe. Tot slot het ijsbad, super leuk!!! Volgende editie ben ik er zeker weer bij.
Stephanie
Lees verder
Tijdens deze dag ben ik mij dankzij de heldere uitleg van Nikki en Marle bewuster geworden van welke invloed hormonen op mijn lichaam hebben. Middels een test kreeg ik inzicht in mijn eigen klachten en welke rol hormonen hier mogelijk bij spelen. Naast uitleg en informatie was het vooral ook een actieve beleving. Zo was er een sportsessie en een ontspanningssessie werd er afgesloten met een uitdaging: het nemen van een ijsbad! De enthousiaste begeleiding van Nikki en Marle maakten dit een heel leuke, leerzame dag!

Meld je hier aan!

Aanmelden kan via de onderstaand knop. Je wordt dan doorverwezen naar een betaalpagina waar je je gegevens kunt invullen en direct een ticket kunt afrekenen.

Het evenement zal overdag plaatsvinden. Je ontvangt van ons nog een e-mail met meer informatie over de dag zelf en op welk tijdstip je word verwacht. Heb je vragen of kom je er niet uit? Laat het ons dan weten en neem contact op. We staan graag voor je klaar.

Aanmelden is niet meer mogelijk

Wij maken gebruik van cookies. Door het gebruik van cookies verbeteren we het gebruiksgemak voor jou als bezoeker en houden we statistische informatie bij. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.