Reset je
hormonen

Jij wil lekker in je vel zitten
en in balans zijn

Het ‘Reset je hormonen’ traject gaat je hierbij helpen. Samen met een hormoon coach ga je aan de slag met een intensief maar resultaatgericht traject. Met als eindbestemming dat je meer energie hebt en jouw hormonen binnen 12 weken weer in balans zijn.
Ben je futloos? Extra prikkelbaar? Of heb je nauwelijks energie? Mogelijk heb je te maken met een hormonale disbalans. Tijdens een uitgebreide intake kun je al jouw klachten op tafel gooien. Daarna vertelt onze hormoon coach wat we hieraan kunnen doen. Bewustwording van wat je hormonen doen én hoe je dat kunt beïnvloeden, daar begint het mee. In dit traject stellen wij één voorwaarde: jouw volledige commitment. Want alleen zo behalen we maximaal resultaat. Van jouw coach mag je uiteraard dezelfde toewijding verwachten.

100% commitment

Waar een wil is is een weg. Geen smoesjes en excuses, wij vragen maximale inzet.

Gezondheid op nr. 1

We dagen je volledige lichaam uit, op een gezonde en verantwoorde manier natuurlijk.

Betere levenskwaliteit

Omdat sport niet het enige is wat telt, kijken we ook naar je voeding, gedrag en meer.

Synergie: 1+1=3

We bundelen individuele krachten en kwaliteiten om samen een resultaat te bereiken.

Wat kun je verwachten?

Coaching

Een gesprek met je coach is altijd het begin. Elke week krijg je een coachsessie van 1 uur waarbij we een nieuw topic bespreken, handvaten toereiken en personaliseren op jouw uitdaging(en). Aan het einde van het traject doen we een evaluatie en krijg je een adviesrapport op maat.

Gepersonaliseerd trainingsprogramma

Sporten is essentieel op weg naar een hormonale balans. Je kunt optioneel kiezen voor een kracht & sport lidmaatschap voor € 39,95 p.m. Daarnaast krijg je een gepersonaliseerd trainingsprogramma waar je zelf mee aan de slag gaat.

Voedingsadvies

Een gevarieerd en gebalanceerd voedingspatroon is belangrijk, zodat je alles binnenkrijgt dat nodig is voor een goede gezondheid. Voeding heeft veel invloed op je hormoonhuishouding. Tijdens de coachsessie kijken we naar jouw voedingspatroon om te zien of er iets ontbreekt. Optioneel kun je een receptenboek aanschaffen (€ 35,00) voor meer variatie in je voeding.

Lichaamsmeting

Tijdens de intake meten we jouw lichaamssamenstelling met de Inbody en monitoren we je gewicht. Zo houden we de veranderingen van jouw lichaam nauwlettend in de gaten.

Overige testen

Additioneel bloedonderzoek of andere nodige testen begeleiden wij en zijn beschikbaar vanaf € 79,95.

Prijzen

Reset je hormonen

Add on: 
• Bloedonderzoek of andere testen vanaf (€ 79,95)
• Kracht en Sport lidmaatschap (€ 39,95 per/mnd)
• Receptenboek (€ 35)

€ 599 per traject

Los consult

€ 60 per consult

Gratis intake

Meld je hier aan voor een gratis intake.

Laat hier je telefoonnummer achter zodat we jou zo spoedig mogelijk kunnen bellen voor het maken een afspraak.

Wij maken gebruik van cookies. Door het gebruik van cookies verbeteren we het gebruiksgemak voor jou als bezoeker en houden we statistische informatie bij. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.