Pre- en
Postnatale coaching

Plus-Icon
Plus-Icon

Pre- en
Postnatale coaching

Jij wil fit en gezond zijn
tijdens en na je zwangerschap

Pre- en postnatale coaching helpt je dit doel te bereiken. Met goede oefeningen die jouw lichaam fit en sterk maken. Maar ook door te kijken naar een gebalanceerd voedingspatroon om onnodige zwangerschapskilo’s te voorkomen.

 

Of je je nu optimaal wil voorbereiden op jouw bevalling of na je zwangerschap weer terug in shape wil komen. Wij helpen je om op een verantwoorde manier fit te blijven. Je kunt rekenen op een betrokken, persoonlijke begeleiding. Vragen of twijfels? Onze coaches helpen je. Bovendien is overleg met de verloskundige of fysiotherapeut altijd mogelijk.

Vanwege zwangerschapsverlof van de coach is er momenteel een wachtlijst

100% commitment

Waar een wil is is een weg. Geen smoesjes en excuses, wij vragen maximale inzet.

Gezondheid op nr. 1

We dagen je volledige lichaam uit, op een gezonde en verantwoorde manier natuurlijk.

Betere levenskwaliteit

Omdat sport niet het enige is wat telt, kijken we ook naar je voeding, gedrag en meer.

Synergie: 1+1=3

We bundelen individuele krachten en kwaliteiten om samen een resultaat te bereiken.

Wat kun je verwachten?

Coachingsgesprek

 

Een gesprek met je coach is altijd het begin. Waar sta je nu? En waar wil je naartoe? In andere woorden: Wat is je doel? Op basis hiervan kiezen wij het juiste traject. Vervolgens overleg je elke twee weken weer met je coach. Jouw stok achter de deur.

Trainingssessies

 

Je krijgt 1, 2 of 4 keer per week een personal trainingssessie van 30 minuten. De oefeningen maken je sterk en houden je lichaam fit. Wekelijks kijken we of de training past bij je lichaam en de fase van jouw zwangerschap.

Voedingsbegeleiding

 

Een gevarieerd en gebalanceerd voedingspatroon is belangrijk, zodat je alles binnenkrijgt dat nodig is voor een gezonde groei van je kindje. Bovendien voorkomen we dat er onnodige zwangerschapskilo’s na je bevalling achterblijven.

Lichaamsmeting

 

Iedere twee weken meten we jouw lichaamssamenstelling met de huidplooimeter en monitoren we je gewicht. Zo houden we de verandering van jouw lichaam nauwlettend in de gaten. Dit nemen we vervolgens mee in de coachingsgesprekken.