Lifestyle
Coaching

Jij wil fysiek en mentaal
beter in je vel zitten

Lifestyle coaching helpt je dit doel te bereiken. Je gaat intensief aan de slag met je coach. Niet alleen fysiek, ook mentaal zal je grote stappen zetten. We werken aan alle leefstijlfactoren, van beweging en voeding tot en met slaap en gedrag.

Realistische doelen stellen, kleine resultaten boeken. En vervolgens grote fysieke en mentale overwinningen behalen. Je kunt het. De personal trainers van Stofberg Vandaag zorgen ervoor dat je het ook écht doet. Motivatie heb je. Discipline moet je leren. Opgeven? Dat is geen optie! Wij zijn er voor je. Op ieder coachingsmoment.

100% commitment

Waar een wil is is een weg. Geen smoesjes en excuses, wij vragen maximale inzet.

Gezondheid op nr. 1

We dagen je volledige lichaam uit, op een gezonde en verantwoorde manier natuurlijk.

Betere levenskwaliteit

Omdat sport niet het enige is wat telt, kijken we ook naar je voeding, gedrag en meer.

Synergie: 1+1=3

We bundelen individuele krachten en kwaliteiten om samen een resultaat te bereiken.

Wat kun je verwachten?

Coachingsgesprek

Een gesprek met je coach is altijd het begin. Waar sta je nu? En waar wil je naartoe? In andere woorden: Wat is je doel? Op basis hiervan kiezen wij het juiste traject. Vervolgens overleg je elke twee weken weer met je coach. Jouw stok achter de deur.

Trainingssessies

In een op maat gemaakt trainingsschema staat hoe vaak je traint en welke oefeningen je wanneer moet doen. De resultaten houden we netjes bij, zodat we precies kunnen zien hoe jouw lichaam zich ontwikkelt. Dit nemen we vervolgens mee in de coachingsgesprekken.

Voedingsschema

Een haalbaar en gepersonaliseerd voedingsschema, aangepast op jouw doelen en leefpatroon. Geen streng dieet, maar een optimale balans die vol te houden is. Zo wordt beter eten en meer bewegen onderdeel van jouw levensstijl.

Voedingsbegeleiding

Door onze begeleiding en het voedingsdagboek word je steeds slimmer op het gebied van voeding. Voor de rest van je leven creëer je een flexibele levensstijl waar je je doelstellingen mee kunt blijven behalen.

Vetpercentage meting

In tegenstelling tot de BMI of weegschaal, laat je vetpercentage echt zien of je dichter bij je doel komt. Daarom doen we iedere 2 weken een InBody test. Zo kunnen we jouw progressie nauwkeurig in de gaten houden en eventueel jouw traject updaten.

Lifestyle coaching

Naast beweging en voeding is gedragsverandering noodzakelijk voor een fit, vitaal en zelfverzekerd leven. Samen werken we aan de juiste mindset. Eindelijk krijg je de aandacht die je verdient.

Prijzen

Lifestyle Coaching

Vanaf € 119 p/mnd
(minimale duur van 6 maanden)

Gratis intake

Meld je hier aan voor een gratis intake.

Laat hier je telefoonnummer achter zodat we jou zo spoedig mogelijk kunnen bellen voor het maken een afspraak.

Wij maken gebruik van cookies. Door het gebruik van cookies verbeteren we het gebruiksgemak voor jou als bezoeker en houden we statistische informatie bij. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.