Kracht
& sport

Jij wil sterker worden
en prestaties verbeteren

Kracht & sport helpt je dit doel te bereiken. Op basis van wetenschappelijke onderbouwde krachttraining en professionele voedingsbegeleiding. Dit is het moment om naar het volgende level te gaan.

Je hebt concrete doelstellingen voor jouw lichaam of sport en bent toegewijd om deze te behalen. Of het nu gaat om meer spiermassa, afvallen, sneller rennen of harder stoten. Maar alle doelen hebben een plan van aanpak nodig. Dit maken wij voor je. Wij monitoren, jij voert uit. Stofberg Vandaag is er voor amateursporters tot profsporters, van voetballers tot boksers. Sporters die écht iets willen bereiken. Het ontwikkelen van de juiste programmering is slechts het begin.

100% commitment

Waar een wil is is een weg. Geen smoesjes en excuses, wij vragen maximale inzet.

Gezondheid op nr. 1

We dagen je volledige lichaam uit, op een gezonde en verantwoorde manier natuurlijk.

Betere levenskwaliteit

Omdat sport niet het enige is wat telt, kijken we ook naar je voeding, gedrag en meer.

Synergie: 1+1=3

We bundelen individuele krachten en kwaliteiten om samen een resultaat te bereiken.

Wat kun je verwachten?

Coachingsgesprek

Een gesprek met je coach is altijd het begin. Waar sta je nu? En waar wil je naartoe? In andere woorden: Wat is je doel? Op basis hiervan kiezen wij het juiste traject. Vervolgens overleg je elke twee weken weer met je coach. Jouw stok achter de deur.

Trainingssessies

In een op maat gemaakt trainingsschema staat hoe vaak je traint en welke oefeningen je wanneer moet doen. De resultaten houden we netjes bij, zodat we precies kunnen zien hoe jouw lichaam zich ontwikkelt. Dit nemen we vervolgens mee in de coachingsgesprekken.

Vetpercentage meting

In tegenstelling tot de BMI of weegschaal, laat je vetpercentage echt zien of je dichter bij je doel komt. Daarom doen we iedere 8 weken een InBody test. Zo kunnen we jouw progressie nauwkeurig in de gaten houden en eventueel jouw traject updaten.

Prijzen

Kracht & Sport

Vanaf € 54,95 p/mnd

Gratis intake

Meld je hier aan voor een gratis intake.

Laat hier je telefoonnummer achter zodat we jou zo spoedig mogelijk kunnen bellen voor het maken een afspraak.

Wij maken gebruik van cookies. Door het gebruik van cookies verbeteren we het gebruiksgemak voor jou als bezoeker en houden we statistische informatie bij. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.