Het is een bewogen periode. Een situatie die ook voor ons nieuw is en we hopen dan ook dat we in Nederland en de rest van de wereld dit vervelende virus zullen overwinnen. De Rijksoverheid heeft vorige week besloten dat alle fitnesscentra minimaal tot en met 6 april moeten sluiten. Dit heeft invloed op ons als organisatie en op jou als sporter. Maar we gaan niet bij de pakken neer zitten en maken iets positiefs van deze bijzondere situatie.

Geen incasso!

Het gaat tegen ons gevoel in om het lidmaatschapsgeld te blijven incasseren, terwijl je niet naar Stofberg Vandaag kunt komen. We gaan per 1 april jouw lidmaatschap op pauze zetten. We incasseren geen lidmaatschapsgeld totdat Stofberg Vandaag weer open gaat en je weer volop gebruik kunt maken van onze diensten en faciliteiten. Je hebt betaald voor de periode van 15 t/m 31 maart. Deze periode houd je van ons tegoed en plakken we aan het einde van je contractperiode vast. Vanaf 1 april tot we weer open mogen incasseren we niet, met die periode wordt de einddatum van je contract verlengd. Je hoeft hiervoor zelf niets te doen, wij regelen dit.

 

We blijven voor jou beschikbaar

Zoals je wellicht hebt gemerkt zijn alle coaches in al hun enthousiasme keihard blijven werken voor alle leden. Ze maakten samen van een vervelende situatie een kans om er toch op afstand voor de leden te zijn. Ze maakten home work-outs, video’s en zijn met een aantal leden al individueel aan het werk. Zo sta je niet stil in je ontwikkeling en de doelen die je wilt behalen. Heb je ook interesse in aangepaste workouts voor thuis, neem dan via social media of Vituagym contact met ons op. De coaching op afstand zullen we gedurende de sluitingsperiode kosteloos aanbieden om jullie fit en gezond te houden.

 

Gebruik Vituagym

Log hiervoor in op een pc via www.vandaag.virtuagym.com of gebruik je Virtuagym app als je IOS hebt of de Stofberg Vandaag app als je een Android toestel hebt.

 

Samen staan we sterk

Wij willen je bedanken voor je loyaliteit en positiviteit gedurende deze bijzondere situatie. Het geeft ons als team ontzettend veel kracht om te zien hoe actief iedereen thuis is en hoe positief de reacties zijn op onze inspanningen.
Tot slot willen we benadrukken dat we de richtlijnen van de Rijksoverheid zullen moeten aanhouden om zo snel mogelijk weer terug te keren naar een situatie waarbij we iedereen mogen verwelkomen bij Stofberg Vandaag. Zorg goed voor jezelf, blijf gezond, denk aan je vitamines, gezonde voeding en bovenal blijf in beweging. Een hoge weerstand is het belangrijkste wapen tegen het Corona virus.

Met sportieve groet,

Randy Stofberg