Stofberg Vandaag is voorlopig gesloten

Stofberg Vandaag is verplicht de voorschriften van de Rijksoverheid en het RIVM te volgen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Dit betekent dat Stofberg Vandaag vanaf 15 maart 2020 met ingang van 18.00u tot voorlopig 6 april 2020 is gesloten.

We vinden het ontzettend jammer dat we je niet kunnen ontvangen in onze sportschool, maar we staan achter deze beslissing die in het belang is van ons allemaal.

Wij zullen de komende periode ons uiterste best doen om je de aandacht te blijven geven die je verdient en nodig hebt. Dit doen wij met persoonlijke aandacht van onze gespecialiseerde professionals die je op afstand zullen voorzien van ondersteuning, begeleiding en advies.

Je kunt hiervoor onder meer gebruik maken van de Stofberg Vandaag app die je kunt downloaden op je smartphone. Ook gaan we proberen live trainingsessies te organiseren met gebruikmaking van een videoverbinding.

De situatie rondom het coronavirus is ongewoon en heeft op dit moment voor velen een enorme impact. We vertrouwen op je begrip en hopen je zo spoedig mogelijk weer bij Stofberg Vandaag te mogen ontvangen.