PERSONAL TRAINING

Tijdens de één op één begeleiding bij Personal Training helpen we je fitter en gezonder worden dankzij wetenschappelijk onderbouwde krachttraining en voedingsbegeleiding. Doelen stellen en resultaten boeken! Fysieke en mentale stappen maken onder begeleiding van een Personal Trainer. Dit is vooral handig voor mensen die geen tijd kunnen of willen maken om aan hun persoonlijke doelstellingen te werken. We blijven continu inspelen op situaties. Zowel op het gebied van techniek, uitvoering, voeding als op mentale coaching.

Start vandaag met personal training!

DUO PERSONAL TRAINING

Tijdens duo PT krijg je één op twee begeleiding waardoor je de kosten kunt delen. Een Personal Training traject dat geheel met z’n tweeën wordt afgelegd, maar waarbij ieder zijn eigen voedingsprogramma en begeleiding ontvangt.

Start Vandaag met duo personal training!

Coachgesprek

Even stilstaan om verder te komen.

Niet iedere twaalf, maar iedere twee weken staat er een coachgesprek op planning. Oftewel een stok achter de deur! Zo kunnen we ook eventueel korte termijn aanpassingen maken in jouw traject.

Één op één begeleiding

Jouw doelen, waar wij samen aan gaan werken!

Een van onze personal trainers stelt samen met jou doelen. Daarna ga je aan de slag met een trainingsprogramma op maat. Deze is volledig afgestemd op jouw niveau, trainingsfrequentie en leefstijl.

Meting per twee weken

Meten is weten!

Iedere twee weken meten we jouw lichaamssamenstelling door middel van de InBody test. Met deze gegevens wordt de voortgang gemonitord en het gepersonaliseerde programma geüpdatet.

Voedingsschema

Geen dieet, maar je levensstijl

Een haalbaar en gepersonaliseerd voedingsschema, aangepast op jouw doelstellingen en leefpatroon. Geen dieet, maar een schema en begeleiding zodat beter eten onderdeel van jouw levensstijl wordt.

Voedings- begeleiding

Slimmer worden in je levensstijl

Door de begeleiding en het voedingsdagboek word je steeds slimmer op het gebied van voeding. Je leert voor de rest van je leven een flexibele levensstijl te hanteren waar je je doelstellingen mee kunt blijven halen.

Mindset

Domme vragen bestaan niet

De manier van denken en de manier waarop je naar jezelf kijkt komen ook uitgebreid aan bod tijdens lifestyle coaching. Daarnaast krijg je binnen 24 uur reactie op al je vragen, is je coach jouw vraagbaak en steun.