Personal training: Lisa

Lisa vertelt:

“Mijn naam is Lisa, ik ben 25 jaar en ik train sinds september van dit jaar onder de begeleiding van Nikki. Samen hebben wij een wekelijkse personal training sessie van een uur en heb ik ook nog een schema voor wanneer ik alleen train.

De reden dat ik voor personal training gekozen heb, in tegenstelling tot enkel lifestyle coaching, is net dat extra steuntje in de rug. Ik wilde graag weer sporten, maar na een paar weken fysiotherapie achter de rug te hebben gehad, wist ik dat ik een beetje meer hulp nodig zou hebben. Het krijgen van goede begeleiding tijdens mijn oefeningen, zodat ik geen fysieke klachten zou ervaren tijdens- of na het sporten. Dat is iets dat ik écht nodig heb.

Mijn heupen zijn namelijk een grote valkuil, doordat ik hier in het verleden aan ben geopereerd. Met trainen in mijn eentje, beweeg ik al snel verkeerd en push ik mezelf te hard, waardoor allerlei verkeerde houdingen aangenomen worden. Dit brengt ontzettend veel pijnklachten met zich mee en hierdoor stopte ik meestal gewoon met trainen in het algemeen. Wat uiteindelijk ook overgewicht tot gevolg gaf. Uiteindelijk is dit ook niet ideaal is voor mijn heupen!

Ik merk een ontzettend groot verschil sinds ik samen met Nikki train en we er vooral op letten dat ik de oefeningen met een goede uitvoering doe en mezelf toch uit mijn comfortzone krijg. Sinds september heb ik nog niet één keer pijnklachten gehad, behalve een beetje spierpijn!

We zijn er nog niet helemaal, er is nog veel ruimte voor verbetering en dat is waarom we ermee doorgaan zodat ik in de toekomst sterk, gezond en pijnvrij zal zijn en dit zelf kan onderhouden.”

Deel deze pagina

Wij maken gebruik van cookies. Door het gebruik van cookies verbeteren we het gebruiksgemak voor jou als bezoeker en houden we statistische informatie bij. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.