Martin en Brigitte vertellen zelf:

“Wie had ooit gedacht dat wij bokshandschoenen zouden aantrekken. Wijzelf in ieder geval niet. Tijdens de groepslessen van Stofberg Vandaag hebben we kennis gemaakt met de sport. Het was meteen raak. Elke les waren we van de partij. Het enthousiasme van Bram werkt hier positief in door, je verlegt je grenzen telkens weer.

Toen kwam Corona…

Gelukkig kwam Stofberg Vandaag met online lessen. Hier hebben we gretig gebruik van gemaakt. Thuis in de tuin boksen met de laptop op de tafel om de instructies en begeleiding van Bram te volgen. De buren zullen gedacht hebben: “Wat gebeurt daar nou”. ☺ Op het moment dat de sportscholen onder strikte voorwaarden open mochten hebben we contact opgenomen met Bram en gevraagd of wij Personal Training Bokslessen konden volgen. Groepslessen waren immers nog niet opgestart. Man en vrouw behoren tot 1 huishouden, dus wij hoeven de 1,5mtr tot elkaar niet in acht te nemen. De individuele benadering en aandacht werpt snel vruchten af. De aandacht is nu, in ons geval, verdeeld over twee personen waardoor elke fout die gemaakt wordt opvalt. Bram let goed op de techniek/uitvoering en attendeert je daarop zodat je dit direct in de oefening kunt toepassen. Als je tijdens de les even denkt erdoorheen te zitten weet Bram je toch net die extra stap te laten zetten. Er wordt tijdens de les ook geregeld gelachen. Sommige oefeningen lijken zo makkelijk maar zijn in de praktijk vrij lastig. Dit geeft dan hilarische taferelen. Op het moment dat je de oefeningen goed volbrengt zie je aan Bram dat hij er ook van geniet, dat is mooi om te zien. 

De voldoening na de les is groot en het duurt eigenlijk te lang voordat de volgende les gepland staat. Wij kunnen iedereen echt aanraden om eens een PT te boeken om het zelf te ervaren.

Bram, bedankt.”