Robert startte eind vorig jaar met Lifestyle Coaching omdat hij gezonder wilde leven en zich fitter wilde voelen. Dankzij de intensieve voedingsbegeleiding en structureel twee keer in de week sporten, viel Robert tot dusver 8 kg af, verminderde zijn buikomtrek met 9 cm en zijn vetpercentage zakte van 21,2% naar 15,8%. 👌🏼

Robert zegt zelf:
“Ik had nooit gedacht dat ik anders met voeding om zou kunnen gaan. Ik eet anders, gezonder. En veel minder suiker. Ik heb het tien jaar geprobeerd en nu met Lifestyle Coaching is het eindelijk gelukt. Het zit ‘m in de combinatie van voeding, sporten en begeleiding. Geen streng dieet, maar meer balans. Ik heb geen dipmomenten meer door suikertekorten. Ik heb de energie gevonden om te komen trainen, zelfs na een drukke dag. En mijn kleding zit losser, dat geeft een fijn gevoel. Het blijft wel een soort van gevecht dat je iedere dag hebt met jezelf. En regelmatig gun ik mezelf wel iets zoets of een zak friet. Dat moet ook kunnen, anders hou je het niet vol. Maar daarna moet je ook snel weer de discipline hebben om niet terug te vallen. Dat is niet altijd eenvoudig. Maar met de professionele hulp van mijn Coach Jonah heb ik altijd een stok achter de deur. Omdat ik weet dat er binnenkort weer een meetmoment gepland staat. En dan wil ik ook een glimlach op zijn gezicht. Zo ben ik ervan overtuigd dat ik dit vol kan houden. Je moet het samen doen”.