Jacqueline startte haar Lifestyle traject om lekkerder in haar vel te zitten en om enkele lichamelijke klachten op te lossen. Na haar zwangerschap gingen klachten zoals diastase (het oprekken van de rechte buikspieren voor de baby) en bekkeninstabiliteit (ook wel bekkenpijn genoemd) niet vanzelf weg. Dankzij haar eigen toewijding en de begeleiding van Coach Jonah viel Jacqueline 7 kg af. En haar vetpercentage zakte van 31,3% naar een gezonde 24,5 %. Maar bovenal… Jacqueline is weer daar waar zij wil zijn en zit zij weer lekker in haar vel!

Jacqueline vertelt zelf:
Op aanraden van een vriendin en fysiotherapeut ben ik kennis gaan maken bij Stofberg.
Na een gesprek met Jonah gekozen voor een drie maanden traject Lifestyle coaching. Dit omdat ik vanuit de fysiotherapie ook een aantal specifieke oefeningen en spierkracht opnieuw moest gaan opbouwen. Daarnaast had ik wel al een redelijke goed voedingsprogramma maar ik kwam niet altijd goed uit met de verhoudingen. Daarnaast wilde ik ook wat gewicht kwijt raken. Deze drie elementen worden in het Lifestyle abonnement aangeboden.

Vanuit de fysiotherapie heb ik een aantal oefeningen afgestemd met de coach en ben ik hiermee aan de slag gegaan. Na een aantal sessies was al duidelijk resultaat voelbaar. Vanuit het voedingsadvies bleek al snel dat bepaalde voedingswaarden zoals eiwitten omhoog moesten. Samen met Jonah zijn we gaan kijken welke voedingsproducten toegevoegd konden worden aan mijn dagelijkse eetpatroon. Om samen het voedingsschema en het trainingsschema af te stemmen blijf je veel bij je eigen voorkeuren qua eten en workouts die je leuk vindt. Dit maakt het makkelijker om een traject als lifestyle vol te houden.

Ik heb het drie maanden traject goed kunnen volhouden en ik heb het sporten weer in mijn wekelijkse routine zitten. Doordat er elke twee weken een coachgesprek is heb ik ook een extra stok achter de deur gehad. Mijn doel van dit traject is meer dan volledig behaald. Ik heb meer gewicht verloren dan gepland, mijn lichamelijke klachten zijn een stuk minder geworden en door de juiste voeding voel ik me ook beter.

Ik ben weer daar waar ik zijn wil.

Meer weten of zelf aan de slag met jouw persoonlijke doelen? Klik dan hier voor alle informatie!