Dion startte zijn Lifestyle traject zodat hij met een strakke ‘summer body’ van zijn strandvakantie kon genieten. Dankzij zijn inzet en toewijding boekte hij uitstekende resultaten. Zo viel hij 10 kilogram af, verloor 13 centimeter van zijn buikomtrek en daalde zijn vetpercentage van 19% naar 11%. En als dat nog niet mooi genoeg is, heeft Dion er belangrijke levenslessen uitgehaald en is hij eindelijk weer blij met en trots op zijn lichaam!

Dion vertelt zelf:
Lifestyle Coaching Dion“Ik sport al een tijdje serieus bij Stofberg Vandaag, zonder echt op mijn voeding te letten. En was altijd in de veronderstelling dat als je in spiermassa aan wilt komen je gewoon veel moet eten, ongeacht wat. Zonder hier echt een gedachte bij te hebben (qua voedingswaarde). Deze misvatting zorgde er wel voor dat ik sterker werd, maar ook m’n gewicht en vetpercentage schoot flink omhoog.

De voornaamste reden dat ik ooit ben gaan sporten was omdat ik onzeker was over mijn lichaam. Ik ben van jongs af aan altijd de ‘dunne’ jongen geweest en hier moest verandering in komen. Ondanks dat ik langzaam resultaten boekte, en hier van andere mensen ook complimenten over kreeg, was ik zelf nog altijd niet tevreden met mijn lichaam. Ik zag voor mijn eigen beeld te weinig vooruitgang.

De zomer lag in het vooruitzicht en de vakantie was geboekt, toen Jonah vroeg of ik al klaar was voor het strand. ‘Ibiza ready’ zei hij dollend. Deze vraag moest ik helaas met nee beantwoorden. April dit jaar zijn we dan ook gestart met het lifestyle traject met als doel om klaar te zijn voor de zomer. Dankzij het voedingsschema passend bij mijn kantoorbaan en bijschaving waar nodig met de coachgesprekken, heb ik dat doel dan ook bereikt. Naast het behalen van je doelen, levert lifestyle coaching ook veel nieuwe kennis op. Balans tussen voeding, sport en het leven daarnaast is key. De resultaten van de lifestyle coachingsperiode hebben er voor gezorgd dat ik eindelijk tevreden en trots ben. Het heeft me dan ook nog meer geleerd dat je voor jezelf sport en niet voor een ander. Deze kennis zal deze winter weer in worden gezet tijdens de ‘lean bulk’.”