KRACHT & SPORT

Wij geloven in een persoonlijke aanpak om sporters en atleten naar het volgende niveau te brengen en zo optimaal mogelijk te laten presteren op alle vlakken. Onze programma’s zijn wetenschappelijk onderbouwd en worden met passie op maat gemaakt voor jouw doelstellingen. Door middel van krachttraining zul je de beste versie van jezelf worden.

CONCRETE DOELSTELLINGEN

Kracht & Sport is er voor het moment dat je de volgende stap wilt maken. Het moment dat jij concrete doelstellingen hebt gesteld voor jouw lichaam of jouw sport en toegewijd bent om deze doelen te halen. Of het nu gaat om afvallen, meer spiermassa, sneller rennen of harder stoten, alle doelstellingen hebben een plan van aanpak nodig. Deze maken wij voor je. Deze monitoren wij voor je. Jij voert het uit. Wij waarborgen dat alle coaches op de vloer voldoende gekwalificeerd zijn om jou te begeleiden bij het uitvoeren van deze taken.

Ons Kracht & Sportcentrum is er voor amateursporters tot profsporters, van voetballers tot boksers. Sporters die echt iets willen bereiken. Het ontwikkelen van de juiste programmering is slechts het begin.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Iedere 8 weken vindt er een coachgesprek plaats. We meten je lichaamssamenstelling door middel van InBody. Dit geeft ons een compleet beeld van o.a. je totaal aan kilo’s vet- en spiermassa en de verdeling hiervan. Hierdoor zien we snel waar en hoe je progressie maakt zodat we hier snel op in kunnen spelen. We blijven continu inspelen op situaties. Zowel op het gebied van techniek, uitvoering, voeding en mentale coaching. Doelstellingen kunnen veranderen, blessures kunnen optreden.

Nergens vind je zoveel aandacht voor de programmering, begeleiding en ondersteuning op de vloer als bij Stofberg Vandaag!

KRACHT

Op het moment dat jij fitness, krachttraining of een andere sport serieus neemt, dan moet je overwegen om een stap verder te gaan. Met een regulier fitnesslidmaatschap maak je wel progressie, maar in kleine stapjes. Alleen met de uitgebreide coaching en handvatten van Kracht & Sport zul je de stappen maken die je echt wil maken en doelstellingen bereiken binnen de door jou gestelde periode. Door middel van onze programmeringen streven wij naar vooruitgang die gemonitord worden zodat je niet op een plateau blijft hangen. Of dit nu is om sterker te worden, af te vallen, fitter te worden, beter uit te zien, al deze elementen hebben ieder hun eigen manier van aanpak en opvolging nodig.

SPORT

Om de prestaties in jouw sport naar het volgende niveau te tillen, zal de programmering specifiek op jou en de bewegingsvlakken in jouw sport moeten worden gemaakt. Indien nodig, doen we samen met een fysiotherapeut een Functional Movement Screening, hierbij kijken we naar je beweegpatronen om te zien of er knelpunten zijn in je basis van bewegen. De samenwerking met onze sportfysiotherapeuten is intensief zodat snel geschakeld kan worden als er meer expertise nodig is bij het voorkomen van blessures en het beter presteren. Ook hier ontstaat weer een evidence based training uit die het mogelijk maakt dat er een persoonlijk programma wordt opgesteld op basis van jouw doelstellingen. Dat kan zijn wedstrijdfit, fit buiten het seizoen, fit voor een MMA partij en ga zo maar verder.

TARIEVEN

Kracht & Sport

55,-/mnd
 • Onbeperkt trainen
 • Professionele begeleiding
 • Iedere 8 weken coachgesprek en meting
 • Meerdaags en gepersonaliseerde trainingsschema’s

Personal training 1x/wk

200,-/mnd
 • Meerdaagse en gepersonaliseerde trainingsschema’s
 • Inclusief Kracht & Sport lidmaatschap
 • Onbeperkte toegang tot alle fitnessfaciliteiten
 • Onder begeleiding van Personal Trainer

Personal training 2x/wk

400,-/mnd
 • Meerdaagse en gepersonaliseerde trainingsschema’s
 • Inclusief Kracht & Sport lidmaatschap
 • Onbeperkte toegang tot alle fitnessfaciliteiten
 • Onder begeleiding van Personal Trainer

Voor alle lidmaatschappen geldt:

Eenmalige inschrijfkosten van € 24,95.
Aan het einde van de looptijd van het lidmaatschap maandelijks opzegbaar.
Gratis koffie en thee.

Lifestyle coaching

Tijdens Lifestyle coaching ga je niet alleen fysiek, maar ook op het gebied van voeding en mindset samen met je coach grote stappen maken. Alle leefstijlfactoren zoals slaap, voeding en beweging worden onder de loep genomen en geoptimaliseerd.

VERTEL MIJ MEER