Klantverhaal Duo Personal training

Mijn naam is Céline en train samen met Brent onder begeleiding van Bram.

Sinds juni 2021 sporten wij bij Stofberg Vandaag. Een keer per week hebben wij een duo personal training sessie van een uur, en hebben wij een op maat gemaakt schema voor de dagen dat wij alleen trainen.

Iedere twee weken komen wij samen om onze vooruitgang te meten met behulp van een InBody-scan.

De reden dat wij voor Stofberg Vandaag hebben gekozen is dat Brent een stok achter de deur nodig had. En ik (Céline) weer fit wilde worden na mentale problemen met de juiste begeleiding. Beiden waren we ook opzoek naar een sportschool waar de klant voorop staat.

Ons plezier in de sport is weer helemaal terug. Bram laat zien dat wij tot meer in staat zijn dan we zelf denken, en dat is vaak net wat we nodig hebben. Voor mij ( Céline ) geeft dit enorm veel zelfvertrouwen en voor Brent is dit de juiste motivatie om ieder week mee te gaan naar de training. Zelfs de spierpijn nemen we voor lief !

Met de juiste begeleiding zijn er al heel wat stappen in de juiste richting gemaakt zowel in de fysieke en conditionele vorm maar ook mentaal.

Wij zijn heel blij dat we voor Stofberg Vandaag hebben gekozen. Het is net dat zetje wat nodig hadden.

Deel deze pagina

Wij maken gebruik van cookies. Door het gebruik van cookies verbeteren we het gebruiksgemak voor jou als bezoeker en houden we statistische informatie bij. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.