Mijn naam is Jonah, geboren in 1991 en zelf ook woonachtig in Brunssum. Na zeven jaar in dienst geweest te zijn bij de Koninklijke Marine heb ik drie jaar geleden besloten een carrièreswitch te maken naar personal training. Na meer dan 10 jaar actief te zijn geweest in de sport, heb ik uiteindelijk van mijn passie en hobby mijn werk durven te maken.Jonah Rohi | Stofberg Vandaag

Het was een sprong in het diepe, maar ik zit goed op mijn plek. Inmiddels ben ik drie jaar actief als Personal Trainer, maar de drang om te groeien en te leren in dit vak blijft maar toenemen. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik hiervoor leef! Zelf heb ik geen ambities om mee te doen aan bodybuildingwedstrijden of om met andere disciplines op het podium te staan, maar als ik iemand 28 pull-ups zie doen dan moet en zal ik er 29 doen. De wetenschap achter sterker of gespierder worden is wel iets waar ik mij en mijn lichaam dagelijks mee bezig houd. De drang om deze visie dan ook te delen met mensen en deze doelstellingen te behalen is enorm groot. In de tussentijd heb ik veel mensen geholpen en verschillende samenwerkingen gehad met diverse sportscholen binnen de regio. Aangezien ik veel affiniteit heb met krachttraining en daardoor de mannen van Krachtlab al een tijdje volgde, ben ik in contact gekomen met John van Krachtlab. Ondertussen hoorde ik ook al van de ontwikkelingen binnen Stofberg Vandaag. De samenkomst van een hoop specialisten en professionals onder één dak is een organisatie waarbij ik mij graag wilde aansluiten. Binnen Stofberg Vandaag delen wij allemaal de passie voor fitness, maar tegelijkertijd hebben wij allemaal onze individuele kwaliteiten en persoonlijkheden.

Zelf train ik ongeveer 4 à 5 keer per week, ook tijdens een werkweek van ca. 60 uur. Voor sommigen komt dit misschien als extreem over, maar tegelijkertijd ben ik ook heel soepel in het hanteren van een flexibele lifestyle. Ik eet niet alleen maar rijst met kip maar ik lust ook wel een biertje en een frietje. Ik probeer mijzelf vaker uit te dagen met specifieke doelstellingen. In 2017 heb ik mijzelf klaargestoomd voor een fotoshoot waarbij ik een vetpercentage van rond de 6-8% wilde hebben. En in 2018 wilde ik meer dan 200 kilo deadliften. Deze doelstellingen hebben ik dan ook beide gehaald!Jonah Rohi | Stofberg Vandaag

Binnen ons bewegingscentrum ben ik medeverantwoordelijk voor de personal training, maar ook actief als Fitnesstrainer. Je kunt bij mij dus niet alleen terecht voor een trainingsprogramma, maar ook op het gebied van lifestyletrajecten en voedingscoaching ben ik dé persoon waar je bij kunt aankloppen. We hanteren een concept waarbij we kwalitatief sterke en intensieve coaching kunnen aanbieden op de werkvloer. Ik houd ervan om met (top)sporters te werken. Daarom zijn wij ook gespecialiseerd in sport specifieke krachttraining. Bij Krachtlab Vandaag trainen wij bijvoorbeeld huismoeders, jongens die voetbal spelen in een vriendenteam, maar tegelijkertijd begeleiden wij ook een prof-vechtsporters.

Mochten jullie vragen hebben neem gerust contact op met mij in de sportschool of stuur een mailtje naar jonah@stofbergvandaag.nl!