Groepslessen zijn voor iedereen! Voor iedere leeftijd en van beginners tot gevorderden. Voor mensen die een betere conditie willen opbouwen tot sporters die een sterker lichaam willen. Of gewoon voor diegene die de meeste voldoening halen uit een goede ‘zweetsessie’.

Onlangs lanceerden we een enquête over de inhoud van onze lessen en het rooster. Alle reacties zijn inmiddels uitvoerig geanalyseerd en besproken en uiteraard heeft dit ook geleid tot een nieuw rooster. De bevindingen hebben we zo ver als mogelijk doorgevoerd in het nieuwe rooster voor het eerste kwartaal van 2019. In maart gaan we deze en de inhoud van de groepslessen opnieuw evalueren en zullen we waar nodig bijsturen voor het tweede kwartaal in 2019.

Zo kunnen we niet alleen de beste kwaliteit garanderen, maar ook ‘de vinger aan de pols houden’ bij onze leden en ervoor zorgdragen dat jullie mening hierin meegenomen wordt!

Groepslessen januari t/m maart 2019

Waarom meedoen aan onze groepslessen?

  1. Onze groepslessen laten je beter bewegen tijdens dagelijkse activiteiten. Je traint alle grondvormen van bewegen in één les: kniebuigingen, heupbuigingen, duwen, trekken en rompstijfheid. Zo sluiten onze groepslessen uitstekend aan bij jouw trainingsplan!
  2. Groepslessen werken motiverend. En niet alleen omdat het gezellig is om in een groep te sporten, ook omdat de muziek motiveert en je elkaar inspireert om net even dat beetje extra te geven tijdens een les. Daarnaast zorgen de vaste tijden ook voor een stok achter de deur. Je creëert regelmaat en je wilt je sportbuddy toch ook niet in de steek laten?!
  3. Professionele en enthousiaste trainers zorgen ervoor dat je gemotiveerd wordt en dat je de bewegingen correct uitvoert. Als je moeite met een oefening hebt of beperkt wordt door een blessure zorgt de groepslesinstructeur voor een aanpassing op de oefening(en) zodat jij de groepsles toch veilig mee kunt blijven doen!
  4. Een gevarieerd aanbod zorgt voor afwisseling en dat er voor iedereen wel een groepsles is die bij hem of haar past. Zo word je niet alleen sterker, maar bouw je ook nog eens een betere conditie op.

Overzicht groepslessen

FunXtion Move-it
Doel: kracht en conditie
Niveau: voor iedereen
Bij deze les komen alle grondvormen van bewegingen aan bod. Dit omdat je dan zo dicht mogelijk bij de bewegingen in het dagelijks leven komt. Dat betekent dat je regelmatig dezelfde bewegingen kunt tegenkomen, zij het in een iets andere variant.

FunXtion Kettlebell
Doel: kracht, coördinatie en balans
Niveau: voor iedereen
Met deze les train je met behulp van een kettlebell motorische vaardigheden als kracht, coördinatie en balans maar ook uithoudingsvermogen. Je voelt dat je al je spieren in je lijf gebruikt.

Fit Vandaag
Doel: kracht, conditie, beter en gezonder bewegen
Niveau: voor iedereen
Deze full body workouts zijn ontworpen door de instructeurs van Stofberg Vandaag. Je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf en je gehele lichaam te halen om uiteindelijke de best mogelijke versie van jezelf te worden. Jij bepaalt je doelstelling en iedereen werkt op zijn eigen niveau tijdens deze ideale mix van kracht en conditie.

Pump Vandaag
Doel: spieruithoudingsvermogen
Niveau: voor iedereen

Uitdagende en leuke groepslessen waarbij je de kracht en het uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen gaat vergroten. Op stimulerende muziek en met een halter ga je in groepsvorm aan de slag met een choreografie.

HIIT Vandaag
Doel: vetverbranding en conditie
Niveau: voor iedereen
HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Oftewel: lekker knallen! Deze les is een effectieve manier om spieren te ontwikkelen, vet te verbranden en je conditie te verbeteren. Korte intervallen met hoge intensiteit worden afgewisseld met korte intervallen van lage intensiteit.

Train Vandaag (coming soon)
Doel: sterker worden en beter en gezonder bewegen
Niveau: instap
Train Vandaag is vooral geschikt voor jou als je merkt dat je door leeftijd of lichamelijke beperkingen wat moeite begint te krijgen met de dagelijkse beweegpatronen of als je nieuw bent in de wereld van goed en gezond bewegen. We trainen je balans, mobiliteit, coördinatie, kracht en uithoudingsvermogen op een leuke en uitdagende manier zodat je beter en vooral vol vertrouwen weer je dagelijkse routine kunt volgen.

Via onze app “Stofberg Vandaag” kun je je aanmelden voor alle groepslessen! Mocht je moeite hebben met het installeren en/of gebruiken van deze app? Dan helpen onze collega’s je graag verder. Uiteraard kun je je ook aanmelden voor de groepslessen aan de balie.