Bij aanvang van het nieuwe jaar beginnen de meeste mensen vol goede moed aan hun goede voornemens. Maar hoe zorg je er nu voor dat je door kunt pakken en volhoudt, zonder dat je je motivatie verliest? En nog veel belangrijker: hoe zorg je voor de juiste balans in je leven? Tijdens dit evenement worden drie belangrijke factoren voor jullie uitgelicht: leefstijl, gezondheid/stress en werk. Je komt meer te weten over de juiste levensstijl en balans in je dagelijks leven. Omgaan met stress op het werk of weer positiever in het leven staan, tijd maken voor jezelf én om aan je persoonlijke doelen te werken. Kortom: hoe graag wil jij gelukkig met jezelf zijn?!

Onze sprekers zorgen voor interactieve sessies zodat je met voldoende handvatten naar huis gaat en de opgedane kennis direct kunt toepassen. Iedereen is welkom! Meld je nu aan!

Datum: zaterdag 1 februari
Locatie: Stofberg Vandaag. Rumpenerstraat 141A, Brunssum.
Tijd: 13.00 – 16.00 uur.
Kosten: gratis.
Voor: iedereen. Leden en geen leden!

Meld je aan via info@stofbergvandaag.nl of één van onze coaches op de fitnessvloer! (Je aanmelding is pas definitief nadat je hier een bevestigingsmail van hebt ontvangen.)

Let op: vol = vol!

Het programma

13.00 uur: Jonah Rohi

Een praktische kijk op voeding en training.
Jonah is onze Personal Trainer, Lifestylecoach en Voedingsdeskundige en gaat spreken over dat iedereen vaak een ander perspectief heeft op een gezonde leefstijl. Gezond eten staat niet altijd gelijk aan resultaten behalen. Met zijn visie wil hij de praktische kant aantonen.

14.00 uur: Wendy Simonis.
Het is TIJD voor eigen regie voeren in het aangaan van de uitdagingen van het leven.

Wendy, Carriere Coach bij Time27, stimuleert en ondersteunt mensen die actief willen werken aan hun gezondheid en loopbaan. Personen die energiek, bevlogen en met plezier werken aan zichzelf en hun organisatie hebben meer toekomstzekerheid!

15.00 uur: Roelof van der Westen.
‘Touwtrekken:’ altijd in beweging, om in balans te blijven.

Roelof is gezondheidswetenschapper bij Rechargelab. Als positieve jongen met een voorliefde voor ontwikkeling en prestatie-verbetering van de mens, hebben leven, opleiding en werk hem laten zien breder te kijken naar gezond zijn. Het is een kunst. En die kunst, wil hij graag met anderen delen!