GROEPSLESSEN BIJ STOFBERG VANDAAG

Groepslessen zijn voor iedereen! Voor iedere leeftijd en van beginners tot gevorderden. Voor mensen die een betere conditie willen opbouwen tot sporters die een sterker lichaam willen. Of gewoon voor diegene die de meeste voldoening halen uit een goede ‘zweetsessie’.

Waarom meedoen aan onze groepslessen?

Onze groepslessen laten je beter bewegen tijdens dagelijkse activiteiten. Je traint alle grondvormen van bewegen in één les: kniebuigingen, heupbuigingen, duwen, trekken en rompstijfheid. Zo sluiten onze groepslessen uitstekend aan bij jouw trainingsplan!

Groepslessen werken motiverend. En niet alleen omdat het gezellig is om in een groep te sporten, ook omdat de muziek motiveert en je elkaar inspireert om net even dat beetje extra te geven tijdens een les. Daarnaast zorgen de vaste tijden ook voor een stok achter de deur. Je creëert regelmaat en je wilt je sportbuddy toch ook niet in de steek laten?!

Professionele en enthousiaste trainers zorgen ervoor dat je gemotiveerd wordt en dat je de bewegingen correct uitvoert. Als je moeite met een oefening hebt of beperkt wordt door een blessure zorgt de groepslesinstructeur voor een aanpassing op de oefening(en) zodat jij de groepsles toch veilig mee kunt blijven doen!

Een gevarieerd aanbod zorgt voor afwisseling en dat er voor iedereen wel een groepsles is die bij hem of haar past. Zo word je niet alleen sterker, maar bouw je ook nog eens een betere conditie op.

INFORMATIE GROEPSLESSEN

Fit Vandaag daagt je uit om het beste uit jezelf en je gehele lichaam te halen om uiteindelijke de best mogelijke versie van jezelf te worden. Jij bepaalt je doelstelling en iedereen werkt op zijn eigen niveau onder begeleiding van de goed opgeleide trainers van Stofberg Vandaag. Met uitdagende materialen in een inspirerende en toegankelijke trainingsruimte ga je 45 minuten aan de slag om je spieren te versterken en je techniek te trainen.

Fit Vandaag is een uitstekende aanvulling op je trainingsplan bij Stofberg Vandaag.

Boks Vandaag is een groepsles gericht op bokstechnieken en uithoudingsvermogen. Deze groepsles is een initiatief van Stofberg Vandaag. Tijdens deze les ga je 45 minuten aan de slag met één van onze enthousiaste instructeurs. We trainen je stoottechniek, balans, coördinatie en uithoudingsvermogen op een leuke en inspirerende manier zodat je beter en vooral vol vertrouwen in het leven kunt staan. In deze les boks je niet tegen elkaar, maar draait het allemaal om techniek en cardio!

HIIT Vandaag maakt functioneel trainen uitdagend, leuk en toegankelijk voor iedereen. Je beweegt je lichaam zoals het bedoelt is om te bewegen. De materialen zijn uitdagend, de omgeving is inspirerend en de trainers zijn goed opgeleid.

HIIT Vandaag is uitdagend, gevarieerd en traint je spieruithoudingsvermogen één complete les van 45 minuten. Je wordt sterker, sneller en krijgt meer uithoudingsvermogen. HIIT Vandaag is de ideale aanvulling voor je trainingsplan bij Stofberg Vandaag of gewoon lekker als je even wil afschakelen onder goede begeleiding en opzwepende muziek.

Bootcamp is van origine een trainingsmethode die door het leger werd uitgevoerd. Soldaten werden op intensieve wijze in korte tijd getraind met het materiaal wat op dat moment voor handen was.

Het doel van Stofberg Vandaag Bootcamp is op een zo efficiënt mogelijke manier, snel resultaat te boeken. Je gaat met een goed opgeleide instructeur op een uitdagende en speelse manier werken aan kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en coördinatie met materialen, obstakels, faciliteiten en mogelijkheden die op diverse inspirerende buitenlocaties voorhanden zijn. De trainingen zijn uitvoerbaar voor alle leeftijden en ieder kan op zijn eigen niveau werken.

Bootcamp trainingen gaan ALTIJD door. Zon, wind, regen, storm of sneeuw. Bootcamp kan altijd en je instructeur wacht op je!

Maandag 19.00 – 20.00 uur
Locatie: Brunssum
Zomertijd: vertrekpunt is vanaf de parkeerplaats bij de voetbalvelden van SV Langeberg aan de Nicolaes Maesstraat te Brunssum.
Wintertijd: vertrekpunt is de parkeerplaats aan het Lindeplein in Brunssum.

Woensdag 19.30 – 20.30 uur
Locatie: Heerlen (Park Terworm)
Vertrekpunt is vanaf de parkeerplaats bij TV Oranje Nassau gelegen aan de Valkenburgerweg 68a in Heerlen.

Zondag 10.00 – 11.00 uur
Locatie: Brunssum (Brunssumerheide)
Vertrekpunt is vanaf de parkeerplaats bij de voetbalvelden van SV Langeberg aan de Nicolaes Maesstraat te Brunssum.

Je hebt voor jezelf dat mooie doel gesteld om een 10 km wedstrijd te gaan lopen of misschien wel de marathon in New York. Je bent opzoek naar de juiste begeleiding om je hardloopdoelen te behalen of je vindt het gewoonweg prettig om al hardlopend en in de buitenlucht te werken aan je lichaam en uithoudingsvermogen. Allemaal doelen die genoeg reden geven om deel te nemen aan de hardlooptrainingen. Voor de hardlopers onder ons organiseren we daarom wekelijks drie hardlooptrainingen. Deze worden onder leiding van een professionele hardlooptrainer uitgevoerd en bieden fijne en uitdagende trainingsvormen voor alle leeftijden en niveaus.

Dinsdag 19.00 – 20.00 uur
Locatie: Brunssum (Brunssumerheide)
Vertrekpunt is vanaf de Nicolaes Maesstraat 15 te Brunssum.

Donderdag 19.00 – 20.00 uur
Locatie: Brunssum (Brunssumerheide)
Vertrekpunt is vanaf de Nicolaes Maesstraat 15 te Brunssum.

Zaterdag 09.00 – 10.00 uur
Locatie: Brunssum (Atletiekbaan)
Vertrekpunt en tevens trainingslocatie is aan de atletiekbaan van Afnorth, gelegen aan de Kranenpool in Brunssum.

Download de app!

Je kunt jezelf aanmelden voor de groepslessen via de Stofberg Vandaag App (Virtuagym) of aan de balie bij één van onze collega’s. Mocht je moeite hebben met de installatie van de app, dan staan onze collega’s voor je klaar om je hiermee te helpen.
Stofberg Vandaag app

GROEPSLESSEN ROOSTER

vanaf 30 september 2019

Van beginner tot topsporter

Kies de groepsles die bij jou past en start VANDAAG met werken aan jouw doelen!

CONTACT