Loading...
Fitness2019-01-03T11:16:07+00:00

FITNESS BIJ STOFBERG VANDAAG

Je wilt sporten, bewegen, fitter en gezonder worden en dat onder professionele begeleiding en het liefst op een tempo en een niveau dat past bij jouw wensen en mogelijkheden. Maar je wilt ook die relaxte omgeving waar jij je helemaal thuis voelt? Een omgeving waar je voor of na je inspanning zin hebt in dat lekkere kopje koffie, waar je gezellig kunt bijkletsen met vrienden of waar je met je trainer rustig kunt evalueren hoe het Vandaag ging.

Wacht dan niet tot morgen, maar doe het Vandaag.

Schrijf je in en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze enthousiaste collega’s.
Wij leiden je rond in ons fitness- en beweegcentrum en laten je ervaren wat Vandaag jou kan bieden.

Intake

We bepalen samen de juiste behoeften en benodigdheden tijdens de intake

Niet alleen bij aanvang, maar iedere acht weken vindt er een coachgesprek plaats met je Fitnesstrainer. We willen graag weten hoe het met je gaat en hoe we samen jouw doelen gaan bereiken en zo net dat stapje extra kunnen zetten.

Meting

Omtrek- en huidplooimetingen

Tijdens de coachgesprekken meten we je omtrek en je vetpercentage door middel van huidplooimeting. Met deze gegevens wordt jouw voortgang gemonitord en je gepersonaliseerde schema geüpdatet.

Schema

Altijd op maat gemaakt, afgestemd op jouw doelen

Een trainingsplan en het daarbij behorende schema wordt op maat gemaakt en afgesteld op jouw doelen en niveau. De coachgesprekken en metingen zorgen ervoor dat jouw schema ook altijd past binnen jouw mogelijkheden en wensen.

Groepsles

Voor ieder niveau wat wils

We bieden een zeer gevarieerd en compleet aanbod in groepslessen. Van de interactieve FunXtion lessen tot full body trainingen en van bootcamps tot hardlooptrainingen. Er is voor ieder wat wils!

TARIEVEN

COMPLEET 12 maanden

28,95/mnd
 • Inclusief lidmaatschap
 • Onbeperkte toegang tot alle fitnessfaciliteiten
 • Onbeperkte deelname aan de groepslessen
 • Professionele begeleiding
 • Gratis metingen en gepersonaliseerde trainingsschema’s
 • Ma-Vrij 8.00 – 22.00 uur
 • Za-Zo 9.00 – 15.00 uur

COMPLEET 6 maanden

31,95/mnd
 • Inclusief lidmaatschap
 • Onbeperkte toegang tot alle fitnessfaciliteiten
 • Onbeperkte deelname aan de groepslessen
 • Professionele begeleiding
 • Gratis metingen en gepersonaliseerde trainingsschema’s
 • Ma-Vrij 8.00 – 22.00 uur
 • Za-Zo 9.00 – 15.00 uur

COMPLEET 3 maanden

34,95/mnd
 • Inclusief lidmaatschap
 • Onbeperkte toegang tot alle fitnessfaciliteiten
 • Onbeperkte deelname aan de groepslessen
 • Professionele begeleiding
 • Gratis metingen en gepersonaliseerde trainingsschema’s
 • Ma-Vrij 8.00 – 22.00 uur
 • Za-Zo 9.00 – 15.00 uur

DALUREN 12 maanden

19,95/mnd
 • Inclusief lidmaatschap
 • Onbeperkte toegang tot alle fitnessfaciliteiten
 • Deelname groepslessen tijdens daluren
 • Professionele begeleiding
 • Gratis metingen en gepersonaliseerde trainingsschema’s
 • Ma-Vrij 11.00 – 17.00 uur
 • Za-Zo 9.00 – 15.00 uur

Voor alle lidmaatschappen geldt:

Eenmalige inschrijfkosten van € 24,95.
Aan het einde van de looptijd van het lidmaatschap maandelijks opzegbaar.
Gratis koffie en thee.

INFORMATIE GROEPSLESSEN

FunXtion Move-it maakt functioneel trainen uitdagend, leuk en toegankelijk voor iedereen. Met de interactieve lessen van FunXtion beweegt je lichaam zoals het bedoelt is om te bewegen. De materialen zijn uitdagend, de omgeving is inspirerend en de trainers zijn goed opgeleid.

FunXtion Move-it is uitdagend, gevarieerd en traint alle grondvormen van bewegen in één complete les van 45 minuten. Je wordt sterker, sneller en krijgt meer uithoudingsvermogen. FunXtion Move-it is de ideale aanvulling voor je trainingsplan bij Stofberg Vandaag of gewoon lekker als je even wil afschakelen onder goede begeleiding en opzwepende muziek.

FunXtion Kettlebell maakt functioneel trainen uitdagend, leuk en toegankelijk voor iedereen. Met de interactieve lessen van FunXtion beweegt je lichaam zoals het bedoeld is om te bewegen. De materialen zijn uitdagend, de omgeving inspirerend en de trainers zijn goed opgeleid.

FunXtion Kettlebell daagt je 45 minuten uit om meer van jezelf te vragen dan je gewend bent. Met een kettlebell in je hand train je motorische vaardigheden als kracht, coördinatie, balans maar ook uithoudingsvermogen. Je voelt dat je al je spieren in je lijf gebruikt.

Train Vandaag is vooral geschikt voor jou als je merkt dat je door leeftijd of lichamelijke beperkingen wat moeite begint te krijgen met de dagelijkse beweegpatronen of dat je lichaamsgewicht te hoog is of begint te worden.

Deze groepsles een initiatief van Stofberg Vandaag. In onze inspirerende en toegankelijke trainingsruimte ga je aan de slag met één van onze goed opgeleide instructeurs. We trainen je balans, mobiliteit, coördinatie, kracht en uithoudingsvermogen op een leuke en uitdagende manier zodat je beter en vooral vol vertrouwen weer je dagelijkse routine kunt volgen.

Uitdagende en leuke groepslessen waarbij je de kracht en het uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen gaat vergroten. Op stimulerende muziek en met een halter ga je in groepsvorm aan de slag met een choreografie. De choreografie ga je binnen een periode van een aantal weken, samen met de groep, eigen maken en wordt zo ontwikkeld dat ook de mannen onder ons kunnen deelnemen aan de lessen.

Deze groepsles duurt 45 minuten.

Fit Vandaag trainingen zijn ontworpen door de instructeurs van Stofberg Vandaag. Je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf en je gehele lichaam te halen om uiteindelijke de best mogelijke versie van jezelf te worden. Jij bepaalt je doelstelling en iedereen werkt op zijn eigen niveau onder begeleiding van de goed opgeleide trainers van Stofberg Vandaag. Met uitdagende materialen in een inspirerende en toegankelijke trainingsruimte ga je 45 minuten aan de slag.

Fit Vandaag is een uitstekende aanvulling op je trainingsplan bij Stofberg Vandaag.

Bootcamp is van origine een trainingsmethode die door het leger werd uitgevoerd. Soldaten werden op intensieve wijze in korte tijd getraind met het materiaal wat op dat moment voor handen was.

Het doel van Stofberg Vandaag Bootcamp is op een zo efficiënt mogelijke manier, snel resultaat te boeken. Je gaat met een goed opgeleide instructeur op een uitdagende en speelse manier werken aan kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en coördinatie met materialen, obstakels, faciliteiten en mogelijkheden die op diverse inspirerende buitenlocaties voorhanden zijn. De trainingen zijn uitvoerbaar voor alle leeftijden en ieder kan op zijn eigen niveau werken.

Bootcamp trainingen gaan ALTIJD door. Zon, wind, regen, storm of sneeuw. Bootcamp kan altijd en je instructeur wacht op je!

Maandag 19.00 – 20.00 uur
Locatie: Brunssum
Zomertijd: vertrekpunt is vanaf de parkeerplaats bij de voetbalvelden van SV Langeberg aan de Nicolaes Maesstraat te Brunssum.
Wintertijd: vertrekpunt is de parkeerplaats aan het Lindeplein in Brunssum.

Woensdag 19.30 – 20.30 uur
Locatie: Heerlen (Park Terworm)
Vertrekpunt is vanaf de parkeerplaats bij TV Oranje Nassau gelegen aan de Valkenburgerweg 68a in Heerlen.

Zondag 10.00 – 11.00 uur
Locatie: Brunssum (Brunssumerheide)
Vertrekpunt is vanaf de parkeerplaats bij de voetbalvelden van SV Langeberg aan de Nicolaes Maesstraat te Brunssum.

Je hebt voor jezelf dat mooie doel gesteld om een 10 km wedstrijd te gaan lopen of misschien wel de marathon in New York. Je bent opzoek naar de juiste begeleiding om je hardloopdoelen te behalen of je vindt het gewoonweg prettig om al hardlopend en in de buitenlucht te werken aan je lichaam en uithoudingsvermogen. Allemaal doelen die genoeg reden geven om deel te nemen aan de hardlooptrainingen. Voor de hardlopers onder ons organiseren we daarom wekelijks drie hardlooptrainingen. Deze worden onder leiding van een professionele hardlooptrainer uitgevoerd en bieden fijne en uitdagende trainingsvormen voor alle leeftijden en niveaus.

Dinsdag 19.00 – 20.00 uur
Locatie: Brunssum (Brunssumerheide)
Vertrekpunt is vanaf de Nicolaes Maesstraat 15 te Brunssum.

Donderdag 19.00 – 20.00 uur
Locatie: Brunssum (Brunssumerheide)
Vertrekpunt is vanaf de Nicolaes Maesstraat 15 te Brunssum.

Zaterdag 09.00 – 10.00 uur
Locatie: Brunssum (Atletiekbaan)
Vertrekpunt en tevens trainingslocatie is aan de atletiekbaan van Afnorth, gelegen aan de Kranenpool in Brunssum.

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
I Accept

Download de app!

Je kunt jezelf aanmelden voor de groepslessen via de Stofberg Vandaag App (Virtuagym) of aan de balie bij één van onze collega’s. Mocht je moeite hebben met de installatie van de app, dan staan onze collega’s voor je klaar om je hiermee te helpen.
Stofberg Vandaag app

GROEPSLESSEN ROOSTER

Groepslessen jan tm mrt 2019

ONZE TRAINERS

Mark van Nimwegen
Mark van NimwegenFitness Coördinator
Bart Swelsen
Bart SwelsenLocatie Coördinator
Jonah Rohi
Jonah RohiFitnesstrainer / Personal Trainer
Daisy Smissaert-Bitter
Daisy Smissaert-BitterFitnesstrainer / Marketing & Communicatie
Dimphy van de Laar
Dimphy van de LaarFitnesstrainer
Bram van den Elzen
Bram van den ElzenFitnesstrainer / Stagiair
Wouter Kersjes
Wouter KersjesBewegingswetenschapper
Peter Hendrix
Peter HendrixGroepslesseninstructeur
Jill Geraets
Jill GeraetsGroepslesseninstructeur
Tanja de Jong
Tanja de JongHardlooptrainer

Van beginner tot topsporter

Kies het pakket dat bij jou past en start VANDAAG met werken aan jouw doelen!

CONTACT
Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Met deze informatie passen wij en derde partijen content of advertenties aan jouw interesses en profiel aan. Klik hier voor de  Algemene Voorwaarden en ons Privacy beleid Akkoord