Veelgestelde vragen

Kan ik douchen bij Stofberg Vandaag?
Op onze nieuwe locatie zijn 2 douches/kleedkamers aanwezig waar je je kunt douchen en omkleden.

Is het mogelijk om na de training samen te komen en een kop koffie/thee te drinken?
Op onze nieuwe locatie is helaas geen koffie of thee meer beschikbaar. Wel zijn er plannen voor een horecagelegenheid binnen het MIJN centrum voor medische zorg waar je kunt samenkomen om na je training te genieten van een drankje.

Kan ik bij Stofberg Vandaag een eiwit shake kopen?
Je kunt kiezen uit een gevarieerd aanbod van eiwit shakes, repen of gekoelde hersteldranken. Zo heb je voldoende energie om je training te starten en geef je je lichaam wat het nodig heeft om te herstellen van je training. Betaling kan heel eenvoudig via een rekening die wordt gekoppeld aan je lidmaatschap afschrijving.

Kan ik parkeren bij Stofberg Vandaag?
MIJN centrum heeft een ruimte parkeergelegenheid waar je gratis kunt parkeren.

Zijn er kluisjes?
We hebben een ruim aanbod aan kluisjes om je spullen in op te bergen, zodat je alleen je handdoek, bidon en telefoon hoeft mee te nemen in de trainingsruimte.

Ik wil afvallen. Kan ik bij Stofberg Vandaag terecht?
Bij Stofberg Vandaag kun je terecht met al je hulpvragen die te maken hebben met bewegen, trainen en gezondheid. Voor elke hulpvraag hebben we een coach in huis die je kan begeleiden in het behalen van je doelen.

Ik voel me niet comfortabel in een grote gym. Hoe gaan jullie hiermee om?
Stofberg Vandaag is een persoonlijke gym. Niemand wordt buitengesloten en gerespecteerd met zijn of haar doel. Vind je dat nog steeds lastig? Met een personal training traject train je in je eigen privéruimte. Samen zorgen we er geleidelijk voor dat je je comfortabel voelt in de grote trainingsruimte.

Zijn er ook groepslessen bij Stofberg Vandaag?
Wij bieden geen groepslessen aan. Wel zijn er mogelijkheden tot small group personal training. Hierbij train je in een kleine groep naar jouw wensen met je eigen personal trainer.

Moet ik inschrijfgeld betalen bij mijn lidmaatschap?
Bij elk lidmaatschap betaal je € 24,95 inschrijfgeld.

Kan ik met mijn lidmaatschap met de hele familie komen trainen?
Alle lidmaatschappen bij Stofberg Vandaag zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Alleen jij komt met jouw tag en behorende lidmaatschap binnen.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?
Elk lidmaatschap bij Stofberg Vandaag heeft een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen gebeurt middels een opzegformulier die je kunt krijgen in de club.

Hoe gaat Stofberg Vandaag om met de corona maatregelen?
Binnen Stofberg Vandaag dien je zoveel mogelijk 1.5 meter afstand te houden. Gebruik daarom geen 2 apparaten direct naast elkaar. Na gebruik dien je je apparaat te reinigen met speciaal reinigings- en ontsmettingsmiddel en een papieren doek. Dit is ruim voorradig.

Moet ik met een mondkapje trainen?
Nee, tijdens je training hoef je geen mondkapje te dragen. Zodra je bij MIJN centrum binnenkomt dien je hem wel te dragen totdat je ingecheckt bent en je training gaat beginnen. Zodra je onze ruimte verlaat dien je hem weer op te zetten.
Alle coaches dragen FFP2 beschermingsmaskers zolang de overheid dit verplicht stelt.

Moet ik een trainingstijd reserveren?
Er is op dit moment weinig duidelijk over wanneer de sportscholen weer opengaan en welke voorwaarden de overheid daaraan stelt. Zodra dit duidelijk is zullen we het beleid communiceren.

Moet ik een negatieve corona test hebben om te kunnen trainen?
Er is op dit moment weinig duidelijk over wanneer de sportscholen weer opengaan en welke voorwaarden de overheid daaraan stelt. Zodra dit duidelijk is zullen we het beleid communiceren.

Wij maken gebruik van cookies. Door het gebruik van cookies verbeteren we het gebruiksgemak voor jou als bezoeker en houden we statistische informatie bij. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.