De waarde van Personal Training

Hoe lang ben je al lid (geweest) van een sportschool zonder het resultaat te behalen dat je eigenlijk nastreeft? En wat heeft je dat gekost?

Personal Training heeft een prijs! Dat is een feit. Bedenk dat je betaalt voor de kennis en ervaring die je coach over de jaren heeft opgebouwd. Opleidingen, trainingen en investering in eigen tijd om bij te blijven bij de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en jou de ondersteuning te kunnen bieden die je nodig hebt.

Het is niet vreemd dat we voor elk probleem in ons dagelijks leven een professional opzoeken. Iemand die geleerd heeft het beste resultaat voor jou en met jou neer te zetten.
Als het gaat om ons lichaam en het behalen van specifieke doelstelling(en) nemen we een fitnesslidmaatschap en gaan we zelf aan de slag, soms met Google en Instagram als virtuele coach bij de zoektocht naar structuur op het gebied van training en voeding. Vaak met tegenvallende resultaten.

Ja, je zult het werk echt zelf moeten doen in de gym, je zult de discipline moeten houden. Thuis en op je werk. Je zult de verleidingen moeten weerstaan die het leven je biedt. Je Personal Trainer is er voor jou, wanneer jij dat nodig hebt. Personal Training is geen garantie op resultaat, het is nog steeds afhankelijk van je eigen toewijding. Je trainer is je stok achter de deur, bij elke sessie wordt gekeken naar je progressie, voeding en trainingen. Elke twee weken krijg je een meting waarbij gekeken wordt naar het vetpercentage, lichaamsgewicht en spiermassa. Je coach zit er kort op om te zorgen dat jij op het juiste pad blijft om je doelen te behalen.

Opdracht:
Tel al je maanden fitnesslidmaatschap bij elkaar op en reken uit hoeveel Personal Training sessies je daarvan had kunnen hebben.
Het tarief bij Stofberg Vandaag is € 50,- per Personal Training sessie. Bij twee keer in de week een Personal Training sessie kom je uit op € 400,- per maand. Één keer in de week Personal Training is ook mogelijk. Wil je niet alleen trainen? Met duo personal training deel je de kosten. Hoeveel sessies? Dat bepaal jij helemaal zelf. Samen met je coach wordt een realistische doelstelling gemaakt en bekeken hoe lang je hiervoor nodig zou hebben.

Bij een Personal Training pakket zit een Kracht & Sport lidmaatschap inbegrepen (ter waarde van € 60,-). Dit betekent een meerdaags trainingsprogramma naast je twee individuele sessies van 60 minuten per week. Ook inbegrepen zit volledige voeding- en leefstijlcoaching zoals dat in ons Lifestyle Coaching lidmaatschap zit (ter waarde van € 100,-). Je Coach maakt een haalbaar en gepersonaliseerd voedingsschema, aangepast op jouw doelstellingen en leefpatroon. Of dat nu vooral afvallen, bijkomen of fitter worden is.
Of je nu een esthetisch doel hebt, de juiste voorbereiding wilt voor je (professionele) sportcarrière of om specifieke (medische) klachten te verhelpen of te voorkomen, Personal Training is de beste keus voor jou als jij echt serieus met jouw doelen aan de slag wilt.

Goede voornemens 2020
In 2018 waren afvallen (48%), gezonder eten (61%) en meer sporten (68%) de top 3 goede voornemens (bron: fit.nl). Drie aspecten die onderdeel zijn van een Personal Training traject. Uit datzelfde onderzoek blijkt dat 46% in 2018 hun voornemens niet behaalt wegens te weinig doorzettingsvermogen. In een regulier fitnesslidmaatschap betekent dat vastzitten aan een jaarlidmaatschap waar je geen gebruik meer van gaat maken. Dat is zonde! Een ‘slapend’ lid worden is lastig bij Stofberg Vandaag, iedereen heeft een coachmoment in de agenda staan waarop we je op een gegeven moment gaan benaderen waar je blijft. Bij Personal Training is dit uiteraard meteen als je niet op komt dagen voor je sessie of hem afzegt.

Kerstmis
Inspiratieloos? Weet je niets te geven aan je partner, vader, moeder of iemand anders die je dierbaar is? Wat dacht je van een Personal Training sessie? Alleen of samen! Vat die goede voornemens bij de hoorns en maak een goede start zonder een jaarcontract aan te gaan waar je halverwege 2020 nog aan vastzit, maar geen gebruik meer van maakt. Hoe graag wil je gezond zijn en een fysiek hebben waar je met trots naar kijkt en je lekker in voelt? En nog veel belangrijker; hoe graag wil je gelukkig zijn met jezelf?

Waar wacht je nog op? Neem contact op!

Deel deze pagina

Wij maken gebruik van cookies. Door het gebruik van cookies verbeteren we het gebruiksgemak voor jou als bezoeker en houden we statistische informatie bij. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.