CONTACT MET STOFBERG VANDAAG

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Of kijk bij de veel gestelde vragen:

Tijdens de volgende Feestdagen is Stofberg Vandaag gesloten:
Nieuwjaarsdag: 1 januari
1e Paasdag: 12 april
1e Kerstdag: 25 december

Gedurende de volgende officiële feestdagen zijn wij geopend van 9.00 – 15.00 uur
Goede vrijdag: 10 april
2e Paasdag: 13 april
Koningsdag: 27 april
Bevrijdingsdag: 5 mei
Hemelvaartsdag: 21 mei
Pinksteren: 31 mei en 1 juni
Kerstavond: 24 december
2e Kerstdag: 26 december
Oudejaarsavond: 31 december

Gelegen aan de parkeerplaats van de Rumpenerstraat is er voldoende parkeerplaats voor de deur. Hier kun je gratis parkeren!

Het is helaas niet mogelijk om je bij ons te douchen.

Er kan gratis gebruik gemaakt worden van koffie, thee en water. Het is enkel toegestaan om met een bidon of afsluitbaar flesje (water) de fitnessvloer te betreden. Wil je een tussendoortje nuttigen? Dan kan dit in de koffiecorner.

Al onze diensten zijn in de abonnementen inbegrepen. Er komen dus nooit extra kosten bij voor metingen, schema’s, begeleiding of coachgesprekken!

Wij poetsen de apparatuur en de zaal dagelijks. Van onze sporters vragen we om tijdens ieder bezoek een handdoek te gebruiken bij zittingen, leuningen en bij grondoefeningen. Tevens vragen wij om de apparatuur na gebruik schoon te maken met de flessen dettol welke zich bevinden in de zaal en deze enkel te betreden met schone (binnen)schoenen.

Voor persoonlijke bezittingen en andere waardevolle spullen stellen wij onze kluisjes gratis beschikbaar. Hier hoef je dus geen muntje voor mee te nemen!

Er is altijd minimaal één collega aanwezig. Schroom niet om onze collega’s om hulp te vragen bij het instellen van apparaten, uitleg van oefeningen of verdere toelichting in je schema. Deze service past perfect in onze filosofie: wij willen mensen helpen een leven lang te bewegen op een tempo en niveau dat bij hun past! Dit is niet haalbaar zonder actieve begeleiding.