Een ambitieus en toegewijd team,
met een bijzondere missie.

Een ambitieus
en toegewijd team,
met een bijzondere missie.

Een ambitieus
en toegewijd team, met een bijzondere missie.

Stofberg Vandaag

Van de huiskamer en garage naar een volwaardige fitnessclub. Een fijne plek die voor iedereen toegankelijk is. In 2017 is Stofberg Vandaag ontstaan vanuit een samensmelting van Stofberg Test & Train, Fysio Stofberg en de overname van Fit & Move.

Als bewegingscentrum willen wij mensen helpen een gezonde levensstijl te ontwikkelen op een tempo en niveau dat bij hun past. Dat doen wij met persoonlijke aandacht van gespecialiseerde professionals, uitstekende faciliteiten en een vernieuwend aanbod op het gebied van voeding en beweging. Onze veelzijdige locatie in Brunssum biedt cliënten een sfeervolle omgeving waarin bewegen, fitness en kracht centraal staan. Niets is meer waard dan de dag van Vandaag.

Onze ambitie is kort maar krachtig: het coachen en begeleiden van mensen met een specifieke hulpvraag. Of dat nu gaat om afvallen, spiermassa kweken of voorbereiden op een wedstrijd. Samen creëren we maximaal resultaat.

De coaches

Wij leren je graag kennen! Dit zijn onze coaches:

Clubmanager, coach, personal trainer & leefstijlcoach

Hoofdcoach, personal trainer & leefstijlcoach

Pre- en postnatal coach, reset je hormoon coach, personal trainer & leefstijlcoach

Coach, personal trainer & leefstijlcoach

Coach, personal trainer & leefstijlcoach

Zep

Coach, personal trainer & leefstijlcoach

Evy

Coach & personal trainer

Coach, personal trainer & Sportmasseur

Wij maken gebruik van cookies. Door het gebruik van cookies verbeteren we het gebruiksgemak voor jou als bezoeker en houden we statistische informatie bij. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.