THERAPEUTEN

Frank Stevens
Frank StevensMsc. Sportfysiotherapeut / EXOS performance specialist / FMS level 1&2 certified instructor
Bjarne Garritsen
Bjarne GarritsenMsc. Revalidatiewetenschappen / Msc. Sportfysiotherapeut / Muskuloskeletale & Sport-kinesitherapie
Raymond Wachelder
Raymond WachelderMsc. Manueel therapeut / Dry Needling

BEWEGEN BIJ STOFBERG VANDAAG

Je wilt beter en gezonder bewegen en van lichamelijke ongemakken afkomen. Maar je wilt vooral snel en goed geholpen worden door een team van specialisten met de persoonlijke aandacht die je verdient. Als multidisciplinair beweegcentrum is het eenvoudig om de juiste specialisten op het juiste moment in te zetten.

Stel niet uit tot morgen, wat je Vandaag kunt doen.

Hieronder vind je een kort overzicht van de mogelijkheden voor fysiotherapie op onze locatie.

Voor meer informatie en het maken van afspraken verwijzen we je graag de website van FysioStofberg.

Fysio- therapie

Bij lichamelijke klachten

Klachten aan het steun- en bewegingsapparaat kan veel hinder in het dagelijks leven veroorzaken. Wij doen onderzoek en stellen een behandelplan op. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat je van het behandelplan kunt verwachten.

Revalidatie

Herstellen op hoog niveau

Herstellen na een ongeval of medische ingreep kan een zeer ingrijpend zijn. Onze specialisten helpen je om je op je gemak te laten voelen en haalbare doelen te stellen. Ook als dit meerdere disciplines omvat, ons centrum is erop ingericht!

Manuele therapie

Specialisme in gewrichten

Manuele therapie heeft als doel de gewrichten beter te laten functioneren en de lichaamshouding en -beweging te verbeteren. Een manueel therapeut geeft naast manipulatie ook instructies en advies voor pijnvrij bewegen in het dagelijks leven.

FMS

Functional Movement Screen

Het analyseren van de 7 belangrijkste bewegingspatronen in het lichaam is onmisbaar in sport- en revalidatietrajecten. Door middel van de FMS weten we precies wat je zwakheden zijn en kunnen we het beweegprogramma volledig op jouw behoeften afstellen.

COPD

Minder last van deze longziekte

Een betere conditie door bijvoorbeeld lopen, fietsen en krachttraining van onze gespecialiseerde fysiotherapeut. Leer tevens meer over COPD waardoor je er beter mee leert omgaan in het dagelijks leven. Je fysiotherapeut is jouw gezondheidscoach!

Claudicatio

Ook wel: bloedvatenvernauwing of etalagebenen

Looptraining onder begeleiding van een gecertificeerde oefen- en fysiotherapeut. Samen gaan we de afstand waarop je pijnvrij kunt lopen vergroten, want we begeleiden je van A tot Z. Van het instellen van de loopband tot aan het mentale aspect!

Valpreventie

Verlagen van het valrisico bij ouderen

Ouderen willen hun zelfredzaamheid zolang mogelijk behouden. Onze beweegprogramma’s spelen hier dan ook op in. Onze specialisten begeleiden je niet alleen naar een stabieler lichaam, maar je leert ook de risico’s te herkennen.

Beweeg met ons mee

Suikerziekte, te hoog cholesterol of te hoge bloeddruk

Wij staan voor u klaar om u te helpen uw gezondheid te verbeteren of u te helpen met het afbouwen van uw hoeveelheid medicatie! Ook als u niet weet hoe u hiermee moet beginnen, gaan wij u helpen!

Van revalidatie tot beweegprogramma’s

Meer weten over onze programma’s of direct een afspraak plannen?
Bezoek dan de website van Fysio Stofberg!

FYSIO STOFBERG