Bedrijfsfitness bij Stofberg Vandaag: voordelig sporten via je werkgever

Werkgevers beginnen steeds meer te begrijpen dat gezonde, sterke en fitte werknemers goede werknemers zijn. Een fitte werknemer is energieker, verzet meer werk en boven alles; ze hebben een veel lager ziekteverzuim.

Een manier om werknemers te stimuleren om aan de slag te gaan op gebied van gezondheid is het aanbieden van bedrijfsfitness. De werkgever sluit zich aan bij een aanbieder/intermediair van bedrijfsfitness die op haar beurt een samenwerking heeft met diverse sportscholen. In het geval van Stofberg Vandaag betekent dit benVitaal en Bedrijfsfitness Nederland. Op het moment dat jouw werkgever je de mogelijkheid geeft deel te nemen aan bedrijfsfitness meld je je aan bij de aanbieder waar je werkgever de samenwerking mee heeft. Vervolgens kun je Stofberg Vandaag vinden als samenwerkende partner en zie je in de online portal welke lidmaatschappen je kunt aangaan bij ons.

Waarom nou bedrijfsfitness?
Simpel: fiscaal voordeel! Het lidmaatschap van jouw keuze wordt van je bruto loon betaald, daarna betaal je pas loonheffing. Dit kan, afhankelijk van je loonbelastingschaal, oplopen tot een voordeel van 50% op je lidmaatschap.

Lifestyle Coaching
Bij Stofberg Vandaag bieden we een Lifestyle Coach lidmaatschap aan. Na je intake waarbij we je behoefte specifiek en meetbaar in kaart brengen doen we een lichaamsanalyse op de Inbody als nulmeting. Je krijgt een meerdaags trainingsprogramma van je coach in combinatie met een op maat gemaakt voedingsschema. Deze coach staat per mail elke dag voor je klaar om vragen te beantwoorden of je bij te staan waar je het lastig vindt. Je hebt 2 keer per maand een coachmoment van 30 minuten om knelpunten te bespreken en je progressie te bewaken. Daarbij hoort een meting om deze progressie zo inzichtelijk mogelijk te maken.

Kosten en voordeel*
Lifestyle coaching is een traject van minimaal 6 maanden via bedrijfsfitness, met een totaal kostenplaatje van €570. Bijvoorbeeld: via bedrijfsfitness betaal je bij een modaal loonbelastingschaal van 38,10% dus:

€ 570,- x 0,381 = €352,83 over 6 maanden. Wat neer komt op € 217,17 voordeel.
Alle lidmaatschappen betaal je per maand wat neer komt op € 58,80 per maand in plaats van € 95,-

Kracht & Sport
Ons Kracht & Sport lidmaatschap biedt coaching op leefstijlfactoren. Je krijgt een op maat gemaakt meerdaags trainingsprogramma na je intake met lichaamsanalyse. Coachmomenten vinden elke 8 weken plaats. Geen fitnessapparaten, je start direct in de krachtzone met compound oefeningen.

Kosten en voordeel*
€ 180 euro voor een traject van minimaal 3 maanden. Dit maakt de rekensom:
€ 180,- x 0,381 = € 111,42 per 3 maanden.
Een voordeel van maar liefst € 68,58!
Ook hier weer wordt het lidmaatschap per maand ingehouden op je loon, kosten: € 37,14

Ook onze onbeperkt fitness lidmaatschappen vanaf 6 maanden zijn af te sluiten via benVitaal en Bedrijfsfitness Nederland.

Biedt je werkgever geen mogelijkheid tot bedrijfsfitness? Tip je werkgever en/of meldt je werkgever aan bij benVitaal of Bedrijfsfitness Nederland.

*Dit zijn voorbeelden, gebaseerd op bij ons bekende informatie in 2019. Ga steeds zelf na of en welke voordelen van jou van toepassing zijn.

Deel deze pagina

Wij maken gebruik van cookies. Door het gebruik van cookies verbeteren we het gebruiksgemak voor jou als bezoeker en houden we statistische informatie bij. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.